CONFESIUNILE UNEI DIVE SNOABE

18 | 21,024 vizualizari

Untitled-1k

Ador lucrurile scumpe. Stiu, stiu, ar fi trebuit sa pun “ador lucrurile frumoase”. Nu. Eu ador lucrurile SCUMPE. Nu din superficialitate, nu din grandomanie si, cu siguranta, nu din intamplare…

Ador lucrurile SCUMPE pentru valoarea lor reala si pentru istoria lor. O fac din respect, din modestie, din suflet. Si cred ca oricine ar trebui sa o faca.

Sunt SNOABA. Nu sunt insa o victima a snobismului.

Iubesc oamenii si ii respect dincolo de statutul social, de educatie si cultura. Nu ma identific insa cu cei multi.

QP9A9493ii

Poate faptul ca am crescut alaturi de actori, ca am avut privilegiul de a beneficia de o mostenire genetica a carei componenta principala este aristocratia, sau chiar faptul ca unchiul meu a detinut multi ani o galerie de arta, sau poate toate la un loc, m-au construit asa.

Adevarul este ca, undeva, la mijloc, am inteles ca asumarea este de departe cel mai complicat si demn de admiratie atribut al moralitatii.

SUNT SNOABA inteligent, glamouros si umil.

Si nu ma tem sa o recunosc. Imi plac pantofii scumpi, ador diamantele si antichitatile valoroase. O fac decent, asumat, total.

Untitled-3hhh

Port doar miresme alese, semnate de cei mai apreciati parfumieri si ador felul in care notele elegante se transforma si infloresc pe pielea mea sidefata.

By the way, have I told you about my ongoing affair with “Amour de Palazzo“? I will, one day…

SUNT SNOABA.

Prefer oricand o piesa Zolotas, de design, incarcata de istorie, uneia incarcate cu diamante.

Sunt snoaba si respect asta.

Untitled-5hhh

La Reine

Domnita de Alba

Colier

 

Atelier Chrysothèque Zolotas
aur galben 22 k și 18 k, l=46 cm, 382 g
Valoare estimativă: € 60.000 – 90.000
Prețul de pornire se va situa sub valoarea minimă a evaluării

 

18 | 21,024 vizualizari

5 Responses

  1. Foarte frumos! like

  2. Tocmai am terminat de citit “Portretul lui Dorian Gray”.
    Nu stiu cum si de ce,vazand pozele tale si interpretarea lor, am avut senzatia ca vorbeste unul dintre personajele cele mai fascinante pe care eu l-am intalnit vreodata intr-un roman.
    Sunt convinsa ca ai citit romanul, banuiesc ca iti imaginezi despre cine e vorba. In orice caz voi dezvalui misterul, imi pari varianta feminina al lui Harry.

  3. Noi te iubim aşa cum eşti! REGINA IULIA

  4. Felicitari, Iulia “Alba” pentru modelul de femeie adevarata pe care-l propui… Asa ar trebui sa devina toate femeile fiecare in felul ei bineinteles: frumoase, inteligente, “scumpe” si profund feminine…

  5. Imi plac mult imaginile pe care le postezi aici si pe instagram…le urmaresc de ceva vreme. Insa textul lasa mult de dorit; sunt disonante cel putin lingvistice si cognitive (dc nu si morale). best of luck, alex

Leave a comment

banner_2