HOTSPOT of the week – FLAPPER GIRL @ Cosmo16th Anniversary Party

10 | 6,328 vizualizari

Revista Cosmopolitan Romania a aniversat 16 ani. O ocazie extraordinara pentru toata pitiponceala si bloggeraia damboviteana sa isi faca aparitia in carpite “fashion” si cu fitele de rigoare. Nu v-am mai spus-o pana acum, insa urasc sa stau mai mult de 20 de minute la un eveniment. Motiv pentru care niciodata nu depasesc acest interval.

Nu stiu cum sau de ce, insa NICIODATA la aceste evenimente nu exista lista la intrare. O practica ce s-a dovedit, si de aceasta data, total neinspirata.

Imi fac intrarea elegant, dau interviurile de rigoare si fac fotografiile la panou cand… CE? Privesc peste umar si identific un grup de nasici extrem de binedispuse ce gesticulau isteric.  In dreapta, o domnisoara de la pagina 5 zambeste tamp din dresurile ei de 40 den.

Oare este atat de frig? Ma uit spre Jean-Luc si imi dau seama de penibilul problemei in sine. Inca un interviu. Gata. Caut cu privirea o figura cunoscuta in gloata horcaitoare. O gasesc pe S. In sfarsit! Dupa o conversatie spumoasa si un pahar de sampanie ma indrept spre iesire. Alexandra Ungureanu canta chiar bine. Aproape ca uit de blana jupuita a Andreei Banica.

Sunt interceptata de un personaj pseudocomic. Neinteresant.

Treizeci de minute pana la live. 3,2,1…

Printul moare incet dar sigur. De ce? Ei bine, data viitoare cand va puneti aceasta intrebare ganditi-va cand ati cumparat ultima data o revista glossy si de ce.

cosmopolitan-octombrie-fabuloasele

Kiss, kiss, kisses!
Flapper Girl

10 | 6,328 vizualizari

2 Responses

  1. am fost convisa o buna parte din viata mea ca stiu sa ma imbrac, invatasem cateva reguli de bun simt de la parinti si le aplicam incercand sa adaug un element oaw, nu stiu daca imi iesea de fiecare data, dar eram multumita. De-a lungul anilor privind in jurul meu, in special la revistele glossy, am inceput sa ma simt tare nefericita cu alegerile vestimentare pe care le faceam, desi nu puteam spune ca imi placea f. mult ce vedeam, incercam din rasputeri, rezultatul a fost ca ma imbracam ca fiica mea adolescenta, dar intr-o zi te-am vazut din pura intamplare la un post tv si de atunci totul are sens pentru mine, am avut o revelatie si mi-am dat seama ca tot ce mi-a placut in materie de vestimentatie este ok, ca aceste reviste si bloguri de moda sunt facute de niste persoane total pe dinafara si din cauza lor am devenit nesigura. Acum mai citesc din cand in cand Harper’s Bazaar si te urmaresc! iiti multumesc ca existi! 😉

    • Iulia, esti extraodinara in tot ceea ce faci. Lumea nu trebuie sa te copieze, trebuie doar sa asculte, asa cum si eu o fac, de sfaturile tale. Avem nevoie de tine, asa ca fa aceasta treaba minunata cat mai mult timp. Apropo: de ce anume nu se poarta ceasurile la evenimente de seara? la rochii de ocazie, de exemplu ?

Leave a comment

banner_2